• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۴/۱۶
دفاع از پایان نامه ها بدون گرفتن كد اخلاق یك تخلف پژوهشی محسوب میگردد

عطف به نامه‌های مکرر کمیته ملی اخلاق وزارت متبوع (پیوست در قسمت سایر اطلاعات) مبنی بر الزامي بودن اختصاص کد مصوبه‌ کميته‌ اخلاق به تمامي طرح‌هاي پژوهشی/پایان نامه‌ها، دفاع از پایان نامه‌های دانشجویی قبل از دریافت شناسه اختصاصی اخلاق، مطلقاً ممنوع بوده و از جانب کميته اخلاق دانشگاه به هيچ عنوان پذيرفته شده نيست و مصداق تخلف پژوهشي محسوب مي‌گردد
بر اساس مصوبه کمیته ملی اخلاق در پژوهش در جهت ارتقاء رعایت استانداردهاي اخلاق در پژوهش‌هاي علوم پزشکی در جمهوري اسلامی ایران، در مورد پایان‌نامه‌هاي دوره دستیاري پزشکی و دندان‌پزشکی لازم است حداکثر تا پایان سال دوم دستیاري تمام مراحل تصویب پایان‌نامه طی شده و پروپوزال مربوطه کد اخلاق در پژوهش دریافت کرده باشد. "شرکت در آزمون ارتقاء پایه دستیاران براي ورود به سال سوم دستیاري منوط به ثبت پایان‌نامه در سامانه کمیته ملی اخلاق در پژوهش است". بدیهی است دانشکده مربوطه باید در این زمینه پاسخگو باشد.

V6.0.9.0