بیست و نهمین همایش سالانه بين المللی بيماري های کودکان
بیست و نهمین همایش سالانه بين المللی بيماري های کودکان طبق روال هر ساله توسط مرکز تحقیقات رشد و تکامل کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری مرکز طبی کودکان، قطب علمی کودکان کشور و گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می گردد. اين کنگره از سال 1364 تا کنون همه ساله با حضور بيش از 2000 شرکت کننده از ايران و سایر کشورهای جهان برگزار گردیده است. همچنين این کنگره از سال 1382  فرصتی جهت تبادل تجربيات گروه پرستاران در کنار پزشکان را فراهم آورده است، لذا از آن سال همايش در دو بخش پزشکی و پرستاری برگزار می گردد. علاوه بر اين، از سال 1388 بخش محققین جوان نيز به سایر بخش های همایش افزوده گردید تا فرصتی برای پژوهشگران جوان، دستیاران و دانشجویان فراهم آورد تا بتوانند نتایج تحقیقات خود را در سالن جداگانه ای در همایش ارائه نمایند.
خوشبختانه استقبال روزافزون از اين کنگره در سال های اخیر چه به عنوان شرکت کننده و چه به عنوان ارائه دهنده مقاله (بصورت سخنراني و یا پوستر) موجب گردیده است تا برنامه های مختلف علمی بطور همزمان در چند سالن و در دو بخش صبح و بعدازظهر و طی چهار روز برگزار گردد، لذا شرکت کنندگان می توانند با توجه به رشته تخصصی و علاقه بالينی خود در هريک از برنامه ها حضور یابند. مضافا اين كه بخش های محققین جوان و ارائه پوستر نیز از بخش های بسیار موفق و پربار همایش در سال هاي گذشته محسوب می شوند.
اين کنگره علاوه بر دست آوردهای علمی آن، فرصتی برای ديدار و تبادل افكار با همکاران رشته های فوق تخصصی مختلف طب کودکان از ايران و ساير كشورهاي جهان و سایر همکاران را فراهم می آورد، ضمن آن که آشنائی با تجهيزات نوین پزشکی و فرآورده های داروئی جديد از ره آوردهای ديگر اين همايش می باشد.
اين همايش دارای 20 امتياز بازآموزی برای شرکت کنندگان و 5 امتیاز باز آموزی برای ارائه دهندگان مقالات (بصورت سخنرانی و یا پوستر) می باشد.

زمان:  4 الی 7 آبان ماه  1396
مکان: تهران- بيمارستان مركز طبي كودكان -  تالارهاي همايش

تعداد بازديد کنندگان سايت: 53474384 تعداد بازديد زيرپورتال: 58022 اين زيرپورتال امروز: 243 سایت در امروز: 10445 اين صفحه امروز: 22