تخصیص بودجه یک درصد پژوهش توسط وزارت بهداشت/افزایش 3 برابری میزان استنادات به مقالات
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های پژوهش را به صورت جدی در دستور کار قرار داده‌ایم، گفت:‌ وزارت بهداشت تنها وزارتخانه‌ای است که طی دو سه سال گذشته بودجه یک درصد پژوهش را تخصیص داد.
دکتر رضا ملک‌زاده در مراسم گردهمایی معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور  با بیان اینکه برای دستیابی به پیشرفت باید به امر تحقیقات توجه کنیم، اظهار کرد: طبق گزارش عملکردی که ارائه دادیم، تاکنون توانسته‌ایم بیشتر اهداف بالادستی را محقق کنیم که ارتقای کیفیت پژوهش‌ها یکی از این اهداف بود.
معاون تحقیقات و فناوری  وزیر بهداشت افزود: ارتقای کیفیت پژوهش‌ها در حالی محقق شد که چالش‌های زیادی در این زمینه داشتیم، اما با این وجود توانستیم به این امر دست یابیم. از سال ۹۲ تاکنون میزان استناد به مقالات ما سه برابر شده است که این موضوع می‌تواند در آینده کمک زیادی به کشور کند.
 وی ادامه داد: همچنین بخش عمده‌ای از وقت و انرژی خود را در این دوره صرف توسعه زیرساخت‌های پژوهش کرده‌ایم که اثرات این اقدام در پنج سال آینده مشخص می‌شود.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با بیان اینکه در آینده شاهد ارتقای تحقیقات کیفی و بهبود وضعیت سلامت خواهیم بود، گفت: طی دو سه سال گذشته وزارت بهداشت تنها وزارتخانه‌ای بود که بودجه یک درصد پژوهش را تخصیص داد.
ملک‌زاده اظهار کرد:‌ از طرفی ۲۵۰ میلیارد تومان از این یک درصد بودجه وزارت بهداشت صرف تحقیقات شد و نزدیک به ۳۰۰ میلیارد از بودجه یک درصد پژوهش دانشگاه‌های علوم پزشکی در بخش تحقیقات هزینه شد.
وی تاکید کرد:‌ صرف این هزینه‌ها در بخش تحقیقات می‌تواند کمک جدی به کشور کند تا با سرعت بیشتری به اهداف برسیم.