آخرین مهلت ارسال مقاله به «سمپوزیوم بین‌المللی سرطان نسترن»
سومین سمپوزیوم بین‌المللی سرطان نسترن با هدف رشد و توسعه‌ دانش و فناوری پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان، 8 تا 10 آذرماه امسال با مشارکت معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، دانشگاه‌های فردوسی و علوم پزشکی مشهد به میزبانی مشهد برگزار می‌شود.
مهندس محمدتقی میراحمدی، مدیرعامل انجمن پیشگیری از سرطان نسترن در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه ما درنظر داریم تعداد مهمانان خارجی را در سومین سمپوزیوم بین‌المللی سرطان نسترن تا حدود 10 کشور افزایش دهیم، عنوان کرد: تا کنون 12 سخنران کلیدی از هشت کشور و دانشگاه‌های تراز اول از جمله سوئد، پکن، آلمان، فرانسه، ترکیه و استرالیا دعوت به عمل آورده شده است. همچنین ما پیش بینی کرده‌ایم که حضور 1200 شرکت کننده را در این دوره از همایش داشته باشیم.
برای دریافت ادامه مطلب اینجا را کلیک کنید.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 53445533 تعداد بازديد زيرپورتال: 57622 اين زيرپورتال امروز: 392 سایت در امروز: 33672 اين صفحه امروز: 16